Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 15:55

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, πριν τη διακοπή (!) έλεγαν ότι ο διεθνής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης, για περίπου έναν μήνα. Χάνοντας επί τοις ουσίας, την προετοιμασία του Ολυμπιακού, στην Ισπανία… Και όμως, ο Σωκράτης κατάφερε να ξεπεράσει ΞΑΝΑ τις προσδοκίες και να είναι παρών, ήδη από χθες (29/11) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού!

Ο Παπασταθόπουλος θα πάει προσεκτικά, δίχως να ρισκάρει. Έχει άνεση, έχει χρόνο μπροστά του, αλλά προπάντων, έχει ΘΕΛΗΣΗ. Να παραμένει σε υψηλό επίπεδο, παρά τα 34 χρόνια του και τη γεμάτη παραστάσεις και εμπειρίες, καριέρα του. Ο Παπασταθόπουλος δεν… ηρεμεί. Δεν… χαλαρώνει. Αντιθέτως κοιτάζει ΔΙΑΡΚΩΣ μπροστά! Και πιο ψηλά!

Με οδηγό την «τρέλα» του Έλληνα σέντερ μπακ να είναι στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός προχωρά προς τη μεγάλη επανεκκίνηση. Τέτοιοι παίκτες, τέτοια «δίψα», τέτοιο πάθος, είναι στοιχεία τα οποία χρειάζονται. Τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να έχει διαρκώς μπροστά, ο Ολυμπιακός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης