Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «κορώνες» Μπαλτάκου για την Επιτροπή Δεοντολογίας και το άγχος για μια ΕΠΣ!

Οι «κορώνες» Μπαλτάκου για την Επιτροπή Δεοντολογίας και το άγχος για μια ΕΠΣ!
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 16:07

Την αντικατάσταση της Μαρίας Πετροπούλου από μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας «καθώς επιμένει στην παραίτηση της» ανακοίνωσε, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τρίτη 29/11, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος. Παράλληλα, φρόντισε να διανθίσει αυτή την εξέλιξη με τις κορώνες που έλεγε το καλοκαίρι πως «αν η κυρία Πετροπούλου δεν συμμορφωθεί με τις εντολές της ΕΠΟ θα την αποπέμψουμε από την Επιτροπή δεοντολογίας, έχουμε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό μας».

Βεβαίως, ο κ. Μπαλτάκος ποτέ δεν έδειξε την πόρτα στην κυρία Πετροπούλου, και πως θα μπορούσε να το κάνει αυτό όταν η πρωτοδίκης Αθηνών ήταν διορισμένη από το Πρωτοδικείο (η ΕΠΟ απλώς επικυρώνει τον διορισμό), από το καλοκαίρι και τη γενική Συνέλευση φρόντισε να κάνει γαργάρα τις εξαγγελίες του και τώρα που η κυρία Πετροπούλου του έδειξε ότι λέει το εννοεί ανακάλυψε πως η πρωτοδίκης Αθηνών ζητούσε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (προφανώς για να ασκήσει κάποια δίωξη ή να ξεκινήσει κάποια έρευνα) και αυτά δεν της δόθηκαν ποτέ, επειδή ο Μπαλτάκος επικαλέστηκε μια παλαβή διάταξη στον Κώδικα, σύμφωνα με την οποία «τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν διώκονται για τις αποφάσεις που παίρνουν»!!!

«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εκκρεμότητες με πάνω από εκατό στημένους αγώνες που πρέπει να διερευνηθούν και η Επιτροπή Δεοντολογίας να ασχολείται με καταγγελίες σε βάρος ΕΠΣ» συνέχισε ο κ. Μπαλτάκος (δεν ανέφερε ποτέ σε ποια ΕΠΣ αναφέρεται), επιτιθέμενος στην Επιτροπή και υποτιμώντας σαφώς το έργο της για να πάρει και πάλι την πληρωμένη απάντηση «το πρόβλημα της ΕΠΟ είναι ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας από τακτικούς δικαστές δεν έχει επιληφθεί εκατό και πλέον στημένων ( σ.σ. ο Μπαλτάκος το είπε) αγώνων ή το ότι ο Μπαλτάκος διοικεί ένα ποδόσφαιρο που έχει μέχρι τώρα επιβεβαιωμένους εκατό και πλέον στημένους αγώνες και μια ΕΠΟ που δεν κάνει τίποτε για να αντιμετωπίσει αυτή την γάγγραινα, αλλά περιφέρει πέρα δώθε το παραμύθι « έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη» και καθαρίζει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

Με οδηγό την «τρέλα» του Έλληνα σέντερ μπακ να είναι στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός προχωρά προς τη μεγάλη επανεκκίνηση.