Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμικές καταστάσεις με Παπαχρήστο και εθνικές ομάδες

Κωμικές καταστάσεις με Παπαχρήστο και εθνικές ομάδες
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 17:29

Αναζητείται η σοβαρότητα στην ΕΠΟ. Στο Πάρκο Γουδή είναι για πολλά γέλια και απόδειξη ότι παίζουν την... κολοκυθιά. Επίσης, με αυτά που γίνονται, βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι είναι εκεί για να διοικούν και να αποφασίζουν. Αγνοούν μέχρι και βασικούς κανόνες χρηστής διοίκησης. Ισως, να ξέρουν δεν επιλέχθηκαν επειδή ξέρουν να διοικούν, παρά για άλλους λόγους που τους ξέρουν και οι ίδιοι.

Δεν έχει ταίρι αυτό το κόλπο με τις Διαρκείς Επιτροπές της ΕΠΟ ( η ΚΕΔ είναι μια από αυτές) και τρανή απόδειξη η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων αλλά και όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή (29/11) συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ: Οι αθεόφοβοι που την αποτελούν πήραν, σε ένα πρακτικό που ενέκριναν, απόφαση «να εξουσιοδοτήσουν τον πρόεδρο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ να αποφασίσουν για τις αποδοχές ενός βοηθού προπονητή που οι ίδιοι προσέλαβαν (!!!)», με μια απίστευτη ηρεμία και με την σιγουριά του ανθρώπου που ξέρει πως ό,τι και να εισηγηθεί θα γίνει αποδεκτό, ακόμη και η «εκπαραθύρωση του προέδρου και του Εκτελεστικού Διευθυντή που βρέθηκαν ξαφνικά υπάλληλοι του Παπαχρήστου».

«Εκατό φορές έχουμε πει και ξαναπεί πως οι επιτροπές εισηγούνται και η Εκτελεστική αποφασίζει» ήταν η παρατήρηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και εκπροσώπου της Σούπερ Λιγκ στην ΕΕ της ΕΠΟ, Τάκη Αγραφιώτη για το θέμα, την παγωμάρα που έπεσε στην αίθουσα την κατάλαβε μέχρι κι ο Μπαλτάκος και ξεκίνησε και πάλι το παραμύθι «έχετε δίκιο κύριε Αγραφιώτη, είναι λάθος διατύπωση και πρέπει να αλλάξει»…

Τον χαβά του ο Παπαχρήστος, οι πλάτες που έχει να είναι καλά, αποφασίζει ο ΄ίδιος για τα πάντα, στέλνει εθνικές ομάδες υποδομής σε τουρνουά της UEFA και αγνοεί αν η συμμετοχή σε αυτά είναι υποχρεωτική ή όχι, τον διασώζει ο φύλακας –άγγελος του ο Φιλιππούσης, η ΕΠΟ πληρώνει χιλιάδες ευρώ για ομάδα και «έντεκα μέλη αποστολής» για τη συμμετοχή σε τουρνουά που ο Παπαχρήστος ούτε να τα διαβάσει γραμμένα δεν ξέρει.

«Έχουμε πει ότι χρειάζεται να τηρούμε τις προδιαγραφές και τις επισημάνσεις της UEFA και να μην υπερβαίνουμε τον αριθμό των μελών της αποστολής που η ίδια προτείνει» εξανέστη ο Φιλιππούσης που έβλεπε να λοξοδρομεί η κουβέντα και υπήρχε ο κίνδυνος να χαλάσει η δουλειά, μέχρις ότου ανέλαβε ο Δανιήλ «να καθαρίσει τη μπουγάδα» και να διευκρινίσει πως «η ΕΠΟ σε όλα αυτά τα τουρνουά παίρνει μέρος με τα λιγότερα μέλη της αποστολής, πλην της ομάδας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ!

Με οδηγό την «τρέλα» του Έλληνα σέντερ μπακ να είναι στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός προχωρά προς τη μεγάλη επανεκκίνηση.