Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε παιδί μου πράγματα

Δείξε παιδί μου πράγματα
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 10:43

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στη δράση, με την επανέναρξη των επισήμων υποχρεώσεων, εμφανίζονται μία σαφώς καλύτερη εικόνα, από εκείνη την οποία είχε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά πρέπει να καταφέρει να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να διεκδικήσει στα ίσια αυτό το οποίο είναι μαθημένη να κατακτά: Την κορυφή. Και για αυτό τον λόγο δουλεύει τώρα, στη χειμερινή του προετοιμασία. Και δίνει τα φιλικά αυτά, με πρώτο το σημερινό (17:00) με τη Χάντερσφιλντ.

Το ματς αποκτά φυσικά μία ιδιαίτερη διάσταση. Ευκαιρία σημαντική, για όλους όσοι αγωνιστούν απέναντι στη Χάντερφιλντ, να «δείξουν». Και για όλους εμάς… να δούμε. «Δείξε παιδί μου πράγματα», που λέμε, κατά το «μάθε παιδί μου γράμματα». Ο Ολυμπιακός πρέπει να διδαχθεί, από τη δουλειά την οποία κάνει αυτές τις ημέρες. Και να γίνει καλύτερος, βελτιωμένος, πιο ουσιαστικός. Και να φτάσει μέχρι την κορυφή, ξανά.

Όλοι όσοι αγωνιστούν σήμερα, απέναντι στη Χάντερσφιλντ, έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δείξουν ότι βήμα-βήμα, βελτιώνονται και «βλέπουν» κούπα. Και φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης