Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γκολ του Φορτούνη το είδατε, το… άλλο το προσέξατε; (video)

Το γκολ του Φορτούνη το είδατε, το… άλλο το προσέξατε; (video)
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 10:56

Το βίντεο με το γκολ του Κώστα Φορτούνη, σε προπόνηση του Θρύλου στην Ισπανία, το είδαμε άπαντες. Το είδατε και εσείς. Το θαυμάσατε, για την ακρίβεια. Όπως το θαύμασε όλη η ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα… Ένα υπέροχο γκολ, ένα υπέροχο «τσίμπημα» της μπάλας πάνω από τον τερματοφύλακα και υπέροχο τελείωμα, συνολικά.

ΟΚ, αυτό το είδαν όλοι. Το… άλλο το προσέξατε όμως; Υπάρχει και κάτι άλλο, στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο έχει επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον… Και καταδεικνύει την πάστα του ποδοσφαιριστή. Ποιου; Του Χάμες! Τι έκανε πάλι ο παγκόσμιος Χάμες; Μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, από τη λόμπα του Φορτούνη, έβγαλε το φανελάκι και το… πέταξε εκνευρισμένος, στο χορτάρι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτός είναι ο παγκόσμιος Χάμες. Δεν θέλει να χάνει ΟΥΤΕ στο δίτερμα. ΑΥΤΟΣ είναι ο ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Θρύλου για το 48ο, στο δεύτερο μισό της σεζόν…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Δείξε παιδί μου πράγματα

Δείξε παιδί μου πράγματα

Ευκαιρία σημαντική, για όλους όσοι αγωνιστούν απέναντι στη Χάντερφιλντ, να «δείξουν». Και για όλους εμάς… να δούμε.