Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και του στόπερ στο «ύφος» του Ροντινέι

Και του στόπερ στο «ύφος» του Ροντινέι
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 12:10

Όλα δείχνουν ότι λίαν συντόμως ο Ροντινέι θα αποτελεί και επισήμως κομμάτι του Ολυμπιακού. Ένα θέμα κλείνει, με αυτό τον τρόπο, για τον Θρύλο. Ο οποίος σιγά-σιγά στρέφεται στα… υπόλοιπα. Και συγκεκριμένα στου στόπερ, μεταξύ άλλων. Ο Θρύλος έχει και άλλα μεταγραφικά μέτωπα να κοιτάξει, προχωρώντας παράλληλα και με την εκκαθάριση του ρόστερ του. και μεταξύ αυτών είναι του κεντρικού αμυντικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και εδώ χρειάζεται ευστοχία. Όπως δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός με την υπόθεση Ροντινέι. ΟΚ, όλοι κρίνονται στο γήπεδο και θα περιμένουμε να τον δούμε σε δράση, αλλά, αν μη τι άλλο, μιλάμε για έναν παίκτη έτοιμο, ο οποίος έρχεται να τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του και θα ψάξει μια περίπτωση σαν του Ροντινέι, δηλαδή παίκτη έτοιμου να μπει άμεσα. Έναν παίκτη που θα μπορέσει άμεσα να έρθει και να σταθεί όπως πρέπει, δίπλα στον Σωκράτη, στον Μπα, στον Σισέ, στον Ντόη. Δεν χωράει αστοχία ούτε αυτή η υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τονώσει τα στόπερ του, με μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το «ψάχνουν» στο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης