Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ταυτότητά του

Η ταυτότητά του
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 11:50

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Χάντερσφιλντ. Αυτό από μόνο του δεν συνιστά… μεγάλη είδηση. Κάθε άλλο. Νορμάλ είναι. Αναμενόμενο. Το γεγονός ότι έγινε, με δύο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο, είναι απλώς… κανονικότητα. Έχοντας, ωστόσο, περάσει μια περίοδο, κατά την οποία η κανονικότητα ήταν το… ζητούμενο, το γεγονός ότι τώρα υφίσταται, μετράει. Αρκετά!

Ορισμένα στοιχεία τα οποία εντοπίζονται στον απόηχο του φιλικού με τη Χάντερσφιλντ είναι τα παρακάτω:

Ο Ολυμπιακός ήταν κυριαρχικός. Απέναντι σε μια παραδοσιακή βρετανική ομάδα, η οποία κόντρα στον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου έπαιξε κλειστά, στα όρια του… πούλμαν, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, την κυριαρχία, τη μεγαλύτερη επιθετικότητα. Νορμάλ, για Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν δημιουργικός. Έφτιαξε φάσεις. Δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Είχε ευκαιρίες. Έκανε, δηλαδή, αυτό που πρέπει. Νορμάλ, για Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν «σφιχτός» πίσω. Δεν απειλήθηκε, παρά ελάχιστα. Θα έλεγε κανείς ότι Ρέτσος και Ντόη, αλλά και ο Τζολάκης, είχαν ένα… ευχάριστο απόγευμα. Στα όρια του «χαλαρού». ΟΚ. Νορμάλ, για Ολυμπιακό.

Είναι σαφές ότι η ομάδα βρίσκει ξανά τον εαυτό της. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά την ταυτότητά του. Ένα καθαρό 2-0, με ανωτερότητα, δημιουργία και ηρεμία στην άμυνα. Νορμάλ, για Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάντα έτοιμος

Πάντα έτοιμος

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέδειξε γιατί παραμένει σταθερή αξία, στον Ολυμπιακό.