Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ, θα μας... τρελάνεις!

Χουάνγκ, θα μας... τρελάνεις!
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 22:03

Δεν… υπάρχει αυτός ο παίκτης! Δεν… υπάρχουν λόγια. Κάθε φορά, παιχνίδι με παιχνίδι, είναι ακόμα καλύτερος. Κάθε φορά, μας «αναγκάζει» να τον αποθεώνουμε ακόμη περισσότερο. Ο λόγος για τον Ινμπόμ Χουάνγκ, το «μηχανάκι» της Εθνικής Νότιας Κορέας και του Ολυμπιακού.

Ο Χουάνγκ τα κατάφερε. Συνεχίζει στην επόμενη φάση, μαζί με τον άλλο «ερυθρόλευκο» Νοτιοκορεάτη, τον Ουί-Τζο.

Ο Ινμπόμ ήταν εξαιρετικός και στο τρίτο του ματς, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Την Πορτογαλία. Την Πορτογαλία του Κριστιάνο! Με την Νότια Κορέα να κερδίζει 2-1 και να προκρίνεται και τον μέσο του Θρύλου να προσφέρει τα μέγιστα στην πατρίδα του. Και «έσπασε» ξανά τα κοντέρ.

Ο μέσος των Πειραιωτών έδωσε ακόμη μία «παράσταση». Έτρεχε ασταμάτητα, έκοβα, μοίραζε την μπάλα. Η εμφάνιση του ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Και φυσικά, προκάλεσε αίσθηση για τις απίστευτες αντοχές του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIFA, ο Χουάνγκ έτρεξε 12,66χλμ., περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον αγώνα! Μιλάμε, για ένα τρομερό νούμερο, μία καταπληκτική επίδοση.

Μάλιστα, ο Χουάνγκ έτρεξε και 11,75 χλμ. κόντρα στην Ουρουγουάη. Και σε εκείνο το ματς ήταν πρώτος σε αυτή τη στατιστική κατηγορία! Με τον χαφ του Θρύλου να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Χουάνγκ αποτελεί ίσως την κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού το καλοκαίρι. Ένας παίκτης «εγκέφαλος», που κάνει τα… πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ένας παίκτης, που κάθε προπονητής θέλει να έχει στο ρόστερ του. Και ο Μίτσελ είναι τυχερός για αυτό!

Πλέον, η Νότια Κορέα θα παίξει με την Βραζιλία. Μία τεράστια πρόκληση για τον Χουάνγκ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης