Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β' 1-0 (Τελικό)

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β' 1-0 (Τελικό)
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 14:46

Εκτός έδρας δοκιμασία, στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Απόλλωνα, περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό Β’, σήμερα Τετάρτη 7/12. Σέντρα στις 15:00 στο ματς του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, για την 3η αγωνιστική. Αγώνας ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί στην κανονική του ημερομηνία και έτσι, γίνεται σήμερα.

Σας μεταφέρουμε εικόνα από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου ο Ολυμπιακός Β’ δοκιμάζεται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

*** Το κείμενο θα ανανεώνεται ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα, με τις φάσεις-«κλειδί» και τα σημαντικά σημεία του ματς. Η ανανέωση του άρθρου γίνεται αυτομάτως και τα νεότερα στοιχεία θα προστίθενται στο τέλος του κειμένου.***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε να δούμε τους εκλεκτούς του Γιάννη Οκκά, για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο του Πανιώνιου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Κουτσίδης, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων Σμύρνης παρατάσσεται με την ακόλουθη ενδεκάδα: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης, Κρέσπο, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου, Ερέρα.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’ οι Στουρνάρας, Συρμής, Κεραμίδας, Κατσουλίδης, Ιμπαγάσα, Βλαχομήτρος, Σταυρόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Αργυρίου.

Στον πάγκο του Απόλλωνα οι Κινάλης, Θεοχάρης, Τσαμούρης, Ταμπάς, Εσπάνα, Κοροβέσης, Λούσινγκερ, Πατάπης, Ράιτ.

Πρώτο ημίχρονο

1' Σέντρα στο ματς.

3’ Σέντρα-σουτ του Κρέσπο από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.

12’ Απειλεί ο Ολυμπιακός Β’: Τετ-α-τετ του Βοΐλη με τον Κότσαρη, αποκρούει ο κίπερ του Απόλλωνα! Στην επαναφορά, ο Καράκουτης επιχειρεί με σουτ έξω από την περιοχή να τον νικήσει, νέα απόκρουση σε κόρνερ!

Αρκετά καλό το πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τον Ολυμπιακό Β' να ψάχνει το γκολ.

25’ Οδεύουμε προς το πρώτο ημίωρο του ματς, μένει το 0-0, με τον Ολυμπιακό Β’ να θέλει να βάλει την μπάλα κάτω και να παράξει. Να δημιουργήσει.

29’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλίμι, ο Παπαδούδης ήταν εκεί και μπλόκαρε σταθερά!

41’ Ο Λιάτσος έβγαλε ωραία κάθετη στον Βοΐλη και εκείνος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, τον οποίο όμως δεν κατάφερε να νικήσει, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώχνει…

45'+ Τέλος ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη. Μένει το 0-0, με τον Ολυμπιακό να έχει χάσει ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Αρκετά ισορροπημένο ματς.

Δεύτερο ημίχρονο

46' Αλλαγή: Κατσουλίδης, αντί Νίκολιτς, για τον Ολυμπιακό Β'.

46' Έναρξη στο δεύτερο μέρος.

49’ Σουτ του Μαρίνου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κότσιρας και αυτή την προσπάθεια των Πειραιωτών!

50’ Ατομική ενέργεια του Καράκουτη από αριστερά, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

52' Αλλαγή: Σταυρόπουλος αντί Λιάτσου, για τον Ολυμπιακό Β'.

57’ Γκολ για τον Απόλλωνα Σμύρνης: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φατιόν, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα…

63' Αλλαγές για τον Απόλλωνα: Βγήκαν οι Μωραΐτης και Ερέρα και μπήκαν οι Ράιτ και Πατάπης.

65' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό Β': Ιμπαγάσα και Βλαχομήτρος, αντί Καράκουτη και Μαρίνου.

69’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό Β’! Ατομική προσπάθεια του Βοΐλη έξω από την περιοχή και σουτ, στο οριζόντιο δοκάρι! Άτυχος ο άσος του Θρύλου, είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι!

82' Αλλαγή για τον Απόλλων: Κοροβέσης, αντί Παπαγεωργίου.

82’ Πλασέ του Ράιτ από κοντά, μετά από γύρισμα του Χαλίμι, απέκρουσε ο Παπαδούδης!

89’ Σέντρα του Κωστή από αριστερά, για λίγο ο Βλαχομήτρος δεν πρόλαβε να πλασάρει και να σκοράρει!

90’ Αλλαγή για τον Απόλλωνα: Τσαμούρης αντί Χαλίμι.

90'+ Τέλος στο ματς. Μένει το 1-0, ως τελικό αποτέλεσμα...

Διαβάστε επίσης