Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαρκής βελτίωση: Νέοι πάγκοι και καθίσματα στο Καραϊσκάκη! (photos)

Διαρκής βελτίωση: Νέοι πάγκοι και καθίσματα στο Καραϊσκάκη! (photos)
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 14:59

Νέες εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος οργανισμός. Έτσι και το γήπεδο Καραϊσκάκη, διαρκώς εκσυγχρονίζεται. Νέοι πάγκοι και καθίσματα στο γήπεδο-κόσμημα του Ολυμπιακού, το οποίο διαρκώς αναβαθμίζεται. Διαρκώς ανεβαίνει επίπεδο!

Οι νέοι πάγκοι αναπληρωματικών παικτών και stuff του Ολυμπιακού, αλλά και των φιλοξενούμενων ομάδων, είναι φυσικά πλήρως σύγχρονοι και πληρούν όλες τις τελευταίες απαιτήσεις της UEFA. Μαζί, φυσικά, ο πάγκος στο κέντρο του γηπέδου, ο οποίος φιλοξενεί τον 4ο διαιτητή, τον ιατρό του αγώνα, καθώς και τους παρατηρητές της Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα νέα καθίσματα, τα οποία κοσμούν τους πάγκους κατασκευάστηκαν σε πασίγνωστο εργοστάσιο στην Ιταλία και από εκεί εστάλησαν στο Καραϊσκάκη. Όλα φέρουν το σήμα του Θρύλου! Έτσι, το διεθνές φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το προσεχές Σάββατο (10/12 στις 19:00) θα διεξαχθεί με τους νέους πάγκους να τίθενται σε χρήση, από τις δύο μεγάλες ομάδες.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης