Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ριζούπολη «επίσημο» γήπεδο ΕΠΟ, ΑΕΚ, «εξυγίανσης»

Η Ριζούπολη «επίσημο» γήπεδο ΕΠΟ, ΑΕΚ, «εξυγίανσης»
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 15:29

Μην κουράζονται κιόλας Αλμέιδα και παίκτες να… κατεβαίνουν μέχρι την Καισαριανή. Δεν υπάρχει λόγος. Να πάνε και περισσότεροι Αεκτζήδες, ει δυνατόν, να ενισχύσουν. Αλλαγή έδρας στο Κηφισιά-ΑΕΚ, αντί για την Καισαριανή που χρησιμοποιούν οι γηπεδούχοι, θα πάνε στη Ριζούπολη, το «επίσημο» γήπεδο του ποδοσφαίρου της «εξυγίανσης».

Έτσι ενημέρωσε σχετικά η ΕΠΟ, η οποία βεβαίως έχει τη Ριζούπολη ως «επίσημο» γήπεδο της εποχής της. Τελικούς Κυπέλλου ήθελε να κάνει, να πάει την Εθνική (την πήγε κιόλας…) και άλλα τέτοια… υπέροχα.

Οπότε με την ευκαιρία, είπαν να μη κουράσουν και ιδιαίτερα την ΑΕΚ, η οποία προφανώς… δυσκολεύεται να κατεβαίνει μέχρι την Καισαριανή…

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23 Κηφισιά-ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας", την Πέμπτη 15/12/2022 στις 21:30, είπε χαρακτηριστικά η ΕΠΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης