Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως μπορεί να τους χωρέσει όλους ο Μίτσελ

Πως μπορεί να τους χωρέσει όλους ο Μίτσελ
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 11:41

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ ευτυχεί να έχει στα χέρια του ένα πολύ πλούσιο ρόστερ. Λύσεις πολλές, οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξει τους πιο φορμαρισμένους, τους κατάλληλους και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, ανάμεσα στους παίκτες του. Ειδικότερα, δε, αναφορικά με την επίθεση, ο Μίτσελ μετρά πληθώρα επιθετικών παικτών, οι οποίοι μπορούν να συνυπάρξουν και να δώσουν πολλές λύσεις μπροστά. Και νέα πρόσωπα «ανεβαίνουν» στην «ιεραρχία» και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού.

Μεσοεπιθετικοί και ακραίοι, αλλά και επιθετικά χαφ, όπως ο Αγκιμπού, συνθέτουν ένα ποιοτικό παζλ παικτών που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα, επιθετικά. Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπόουλερ, για τα άκρα. Η πιθανή προσθήκη του Μαντσίνι, επίσης. Αλλά και μεσοεπιθετικοί παίκτες, όπως ο Χάμες, ο Μπιέλ, ο Φορτούνης, ο Αγκιμπού που αναφέραμε νωρίτερα.

Μία πιθανή συνύπαρξη φορμαρισμένων παικτών, όπως ο Χάμες, ο Μπιέλ, ο Φορτούνης και πιθανότατα ο «καυτός» Ελ Αραμπί στην επίθεση, μπορούν να τονώσουν τον Ολυμπιακό επιθετικά και να τον βοηθήσουν να βρίσκει περισσότερα γκολ. Να γίνει πιο δημιουργικός, πιο αποτελεσματικός, με περισσότερη έμφαση στο σκοράρισμα. Το «ψάχνει» ο Μίτσελ και θέλει να δει πως μπορεί να πάρει το μάξιμουμ, από τους επιθετικούς του, με τη συνύπαρξη στην 11άδα των πιο φορμαρισμένων παικτών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης