Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται σπίτι!

Έρχεται σπίτι!
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 16:54

Επιστρέφουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Εκεί όπου γράφεται η ιστορία… Εκεί όπου ο Ολυμπιακός κάνει εκκίνηση, στη νέα του προσπάθεια στο Κύπελλο Ελλάδας, για να φτάσει ξανά στην κατάκτησή του! Στις 19:30 υποδέχεται στον Ατρόμητο και στόχος του είναι αυτό το ματς να αποτελέσει την αφετηρία να… έρθει σπίτι! Οι Άγγλοι το είπαν και δεν το έκαναν. Ξανά. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να το πράξει. Να φέρει το νταμπλ ξανά στο σπίτι! Αρχή στις 19:30, λοιπόν με τον Ατρόμητο, για το Κύπελλο Ελλάδας!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί. Στον Ναό του ποδοσφαίρου. Στο ομορφότερο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει την πρώτη του επίσημη «παράσταση», στη μετά διακοπής Μουντιάλ εποχής. Εκεί όπου ο Ατρόμητος έρχεται με βλέψεις να κάνει… ζημιά, στον πρωταθλητή Ελλάδας. Να προσπαθήσει να του «φράξει» τον δρόμο, προς τον τίτλο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα… Δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Μπαίνει στο γήπεδο, κάνει αυτό που πρέπει, νικά και παίρνει σκορ πρόκρισης και ολοκληρώνει τη δουλειά, βήμα-βήμα. Όπως και στο πρωτάθλημα, βήμα-βήμα θα παλέψει να κερδίσει πάλι αυτό που του αξίζει, έτσι και στο Κύπελλο. Νίκη-νίκη. Ματς-ματς. Μέχρι την κούπα. Η αρχή γίνεται απόψε!

Διαβάστε επίσης