Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπένετ κράτησε αποστάσεις από το... χειρουργείο του Κέλετ

Ο Μπένετ κράτησε αποστάσεις από το... χειρουργείο του Κέλετ
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 15:58

Μπορεί να θεωρηθεί και... άδειασμα του απίθανου Δανού διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1, του Γιάκομπ Κέλετ. Πάντως, η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ Σπορ» και στον Δημήτρη Μαλισιώβα κράτησε αποστάσεις από το πέναλτι-αίσχος του Δανού στο 97', όταν ο Ιωαννίδης έκανε λες και τον χτύπησε ρεύμα, μόλις τον ακούμπησε ο Αβιλα, με αποτέλεσμα να πάρει μια απόφαση που αλλοίωσε το αποτέλεσμα. «Δεν πρέπει η κάθε επαφή να αποτελεί και φάουλ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στιβ Μπένετ.

«Συμφωνούμε ότι είναι μια μεγάλη συζήτηση το πέναλτι αυτό. Είπατε πριν ότι οι οπαδοί έχουν χωριστεί στα δυο, όμως οι οπαδοί φοράνε γυαλιά ανάλογα με εμφάνιση της ομάδας τους, ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν με μια απόφαση, κάποιοι άλλοι όχι», δήλωσε αρχικά ο Αγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ.

Και πρόσθεσε:. «Το κομβικό είναι αν οι διαιτητές έχουν πάρει απόφαση στο γήπεδο και αυτό είναι το σωστό. Οι διαιτητές πρέπει να παίρνουν την απόφαση στο γήπεδο και αν υπάρχει ξεκάθαρο λάθος, μετά να παρεμβαίνει το VAR. Δεν πρέπει κάθε επαφή να αποτελεί και φάουλ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση δόθηκε από διαιτητή. Ο VAR παρενέβη και αποφάσισε αν το φάουλ ήταν εντός περιοχής ή όχι.. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση πάρθηκε από τον διαιτητή».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται σπίτι!

Έρχεται σπίτι!

Οι Άγγλοι το είπαν και δεν το έκαναν. Ξανά. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να το πράξει. Να φέρει το νταμπλ ξανά στο σπίτι! Αρχή στις 19:30 με τον Ατρόμητο, για το Κύπελλο Ελλάδας!