Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ έκανε έκπληξη στους «ερυθρόλευκους» ρεπόρτερ (video)

Ο Μίτσελ έκανε έκπληξη στους «ερυθρόλευκους» ρεπόρτερ (video)
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 16:41

Στο περιθώριο της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Μίτσελ έδειξε ξανά το ανθρώπινο πρόσωπό του. Αυτό του ανθρώπου του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι κοντά σε όλους όσοι βάζουν το λιθαράκι τους, για να γράφεται η «ερυθρόλευκη» ιστορία και να περνούν στα κατάστιχα όλα όσα πετυχαίνει η ομάδα του Πειραιά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ισπανός τεχνικός άδραξε την ευκαιρία και ενόψει Πρωτοχρονιάς πρόσφερε δώρα στους δημοσιογράφους και φωτογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τους έκανε, έτσι, μια ευχάριστη έκπληξη, δίνοντάς τους ακόμη περισσότερα χαμόγελα, μετά την πεντάρα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» Μαρινάκη για Μπιτζούνη!

«Βόμβα» Μαρινάκη για Μπιτζούνη!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League έκανε καταγγελία σοκ στην ΕΕ της ΕΠΟ, ότι η Διονυσία Μπιτζούνη είναι αδελφική φίλη της Έλλης Ρίζου, δικηγόρου της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη, και συζητούσαν για εσωτερικά θέματα της ομοσπονδίας.