Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης: «Κυριαρχήσαμε»

Φορτούνης: «Κυριαρχήσαμε»
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 01:03

Στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο 2-0 επί του Ιωνικού αλλά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης στην κάμερα της Cosmote TV. «Κατ' αρχάς χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο α' μέρος κυριαρχήσαμε. Έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Είμαστε πιο κοντά στο γκολ. Θέλουμε να δημιουργούμε. Είμαστε όλοι καλοί παίκτες μπροστά. Δουλεύουμε σε συνεργασίες και αυτοματισμούς».

Για το γκολ που πέτυχε και εάν είχε σκεφτεί να το εκτελέσει έτσι: «Ναι το είχα στο μυαλό μου (να το κάνει έτσι). Μπήκα κατά μέτωπο. Είδα έναν παίκτη μπροστά μου, έκανα προσποίηση και μετά έκανα ένα πολύ ωραίο σουτ».

Για το αν κοιτάζει ο Ολυμπιακός τι κάνουν οι αντίπαλοι: «Μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα είπαμε πως δεν πρέπει να κοιτάμε το τι κάνουν οι άλλοι. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να είμαστε σοβαροί, δεμένοι και ομάδα όπως ήμασταν σήμερα και ξέρουμε πως τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Διαβάστε επίσης