Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρύψε την μπάλα, εμφάνισέ τη… πρωτάθλημα!

Κρύψε την μπάλα, εμφάνισέ τη… πρωτάθλημα!
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 09:50

Πειστικός. Σοβαρός, πειθαρχημένος, ωραίος επιθετικά, ικανός αμυντικά. Ο Ολυμπιακός έκανε στη Νίκαια αυτό το οποίο έπρεπε να κάνει. Έπαιξε ωραία μπάλα, πήρε το αποτέλεσμα, έκανε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και έστειλε μήνυμα. Έδειξε ανεβασμένος, με σούπερ Φορτούνη και γενικά με… σπίθες στην επίθεση. Με αποτελεσματικό Μπακαμπού και με Χάμες στα γνωστά του στάνταρ.

Μαγκιά Θρύλου στη Νίκαια, έκρυψε την μπάλα και την ξαναεμφάνισε… νίκη. Αρχίζει να φτιάχνει σερί και… τρομάζει τους απέναντι. Βήμα-βήμα, με νίκες όπως αυτή, η ομάδα του Πειραιά μπορεί να πλησιάσει την κορυφή και να πάρει αυτό που θέλει. Το 48ο.Υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά και οι απέναντι το ξέρουν.

Ακόμη και απέναντι στις… εφευρέσεις της «εξυγίανσης». Ακόμη και απέναντι σε όλες τις… ανακαλύψεις εις βάρος του από τους διαιτητές-καρμανιόλες που στέλνουν ο Μπένετ και το παρεάκι της «εξυγίανσης» στον δρόμο του, ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι σταθερός και να κάνει αυτό ακριβός που έκανε το βράδυ της Τρίτης στη Νίκαια: Να επικρατεί.

Κρύψε την μπάλα, εμφάνισέ τη… πρωτάθλημα! Θρύλος είσαι, μπορείς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης