Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!

Εμείς, τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 00:16

Νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, νίκη και επί του Ιωνικού, με 2-0, στη Νίκαια. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του το βράδυ της Τρίτης και συνεχίζει παρακάτω.

Με γκολάρες από Μπακαμπού και Φορτούνη στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, έκανε αυτό που έπρεπε και τίποτα παραπάνω. Ούτε... πανηγυρίζουμε, ούτε μένουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι, συνεχίζει τη δουλειά της η ομάδα και όλα θα τα δούμε στο τέλος.

Άλλωστε, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει ήδη αρκετές απώλειες βαθμών. Και από το -10 που είναι από την κορυφή, ξέρει ότι θα πρέπει να διορθώσει τα δικά του λάθη ώστε να παίρνει τα ματς και να μπορέσει να μαζέψει τη διαφορά ως το τέλος.

Όσο δύσκολο και να φαντάζει, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτόν τρέμουν, κανέναν άλλον. Εμείς, λοιπόν, τη δουλειά μας. Σεμνά και ταπεινά. Να παίρνουμε τα ματς, να μεγαλώνουμε το σερί και θα τα δούμε όλα στο τέλος.

Επόμενη πρόκληση, την Κυριακή (8/1, 16:00) ο Βόλος, στο Πανθεσσαλικό. Εκεί που ο Θρύλος θα έχει την στήριξη τουλάχιστον 11.000 οπαδών του...

Διαβάστε επίσης

Βγάζουν μάτια τα σκάνδαλα υπέρ του ΠΑΟΚ

Βγάζουν μάτια τα σκάνδαλα υπέρ του ΠΑΟΚ

Ο Ούγγρος Μπόγκαρ ....έγινε Σιδηρόπουλος και μέτρησε γκολ του Ίνγκασον, αν και προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν. Όπως και ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο Αγρίνιο.