Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη... γωνία ο Φιλιππούσης: Έμεινε μόνος στην ΕΠΟ

Στη... γωνία ο Φιλιππούσης: Έμεινε μόνος στην ΕΠΟ
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 00:27

Η συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, την Τρίτη (3/1) ήταν το πρώτο «ραντεβού» των Τάκη Μπαλτάκου και Ιάκωβου Φιλιππούση, μετά την άγρια κόντρα τους και την απόπειρα τεχνητής έλλειψης απαρτίας από το μπλοκ του νότου και από τον ίδιο τον Φιλιππούση στη συνεδρίαση της ΕΕ την περασμένη Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης έσωσε την ΕΠΟ από ανωμαλία καθώς παρέστη, υπήρχε απαρτία και η ομοσπονδία συνεδρίαση έγινε κανονικά.

Η προαναφερόμενη (3/1) συνεδρίαση της ΕΕ έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και απουσίασαν οι Μαρινάκης, Αγραφιώτης. Είχαμε νεύρα μεταξύ Μπαλτάκου, Φιλιππούση αλλά και μεταξύ του προέδρου και συμβούλων του μπλοκ του νότου που του ζήτησαν εξηγήσεις, κατηγορώντας τον πως «έκρυψε» ότι ενημέρωσαν πως θα έλειπαν από το προηγούμενη.

«Είχα στείλει email ότι θα λείπω εκτός Αθηνών, ζήτησα λινκ, όμως άλλαζε συνέχεια η μέρα της συνεδρίασης. Δεν μπορεί η απουσία σε ένα συμβούλιο να εκλαμβάνεται ως πραξικόπημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Γίνεται αντιληπτό ότι, όλως τυχαίως, δεν έλαβε υπόψη του το λινκ της περασμένης Πέμπτης και δεν εμφανίστηκε!

«Άλλαζε συνέχεια η συνεδρίαση της ΕΕ, παρόλα αυτά είχα ενημερώσει, όμως είδα το όνομά μου να αναφέρεται ότι εκπροσωπώ μια ομάδα. Μάλιστα, σας πήρα και τηλέφωνο μετά τη συνεδρίαση», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Μήπως ξέχασε τι του είπε ο Καραπαπάς στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας 2 για τον Μελισσανίδη; Σε αυτόν γιατί δεν απάντησε την περασμένη Τετάρτη;

Μέσα σε όλα πετάχτηκε και ο Φιλιππούσης: «Λειτουργώ θεσμικά και με βάση το καταστατικό και δεν πρόκειται να ανεχθώ κάτι άλλο όσο θα είμαι εδώ θα κάνω τη δουλειά μου με βάση το καταστατικό της ΕΠΟ. Κύριε πρόεδρε, αν δεν με παρακάμπτατε θα ξέρατε ποιοι λείπουν»! Λεπτομέρεια, ότι έλειπε και ο ίδιος!

Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Μπαλτάκος ρώτησε τον αρμόδιο υπάλληλο αν υπήρχαν απόντες. Ο Φιλιππούσης διαμαρτυρήθηκε ότι πάλι τον παράκαμψε καθώς αυτός είναι αρμόδιος για τον έλεγχο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε: «Νιώθω ανατριχίλα»! Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν οι τόνοι μεταξύ προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή.

Μπαλτάκος και Φιλιππούσης δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Άλλωστε ο πόλεμος ξεκίνησε από τον Οκτώβριο και τώρα το χάσμα φαντάζει αγεφύρωτο.

Διαβάστε επίσης