Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για Όσκαρ ξεφτίλας η Super League 2

Για Όσκαρ ξεφτίλας η Super League 2
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 17:18

Εκεί που με τη Super League 2 νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Έχουμε και λέμε: 1) Πρόκειται για το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, 2) Ο Ολυμπιακός όπως και άλλες ομάδες έχουν ρίξει «βόμβες» για «παράγκες», «νταραβερητζήδες», μέχρι και «μπ...» την χαρακτήρισαν στο τελευταίο ΔΣ που έκαναν αλλά ο Λεουτσάκος δεν παραιτήθηκε, 3) Υπάρχουν ομάδες που φωνάζουν επειδή, στο νότιο όμιλο, ευνοείται η Κηφισιά, 4) Το ποτήρι με τη διαιτησία ξεχείλισε και, με την περίπτωση του Βάτσιου, αποδείχθηκε ότι δεν έβγαλε κάτι η συνάντηση της Σούπερ Λίγκας 2 με τον Μπένετ, παρόντος και του υπεύθυνου εκπαίδευσης Σταύρου Μάνταλου.

Συνεχίζονται τα ίδια και χειρότερα. Σήμερα (7/1) δεν έγιναν τα τρία από τα πέντε παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί. Πρόκειται για Όσκαρ ξεφτίλας, μόνο κανονικό πρωτάθλημα δεν είναι η Super League 2!

Ο Ολυμπιακός Β', μετά από απαίτηση των φιλάθλων του αποχώρησε, στο 23' του αγώνα με την Κηφισιά μετά από ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα του Βάτσιου (Δυτικής Αττικής) στον Κωστή. Ο αγώνας Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β' δεν έγινε επειδή η γηπεδούχος ομάδα παρατάχθηκε με μόλις 6 παίκτες, επειδή αποδεκατίστηκε από κρούσματα γαστρεντερίτιδας και με περισσότερους από δέκα ποδοσφαιριστές να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Ο αγώνας Επισκοπή-Καλλιθέα δεν έγινε επειδή, λόγω οφειλών της προς την ΕΠΟ, ανακλήθηκαν τα δελτία των γηπεδούχων με απόφαση της ΕΙΠ/ΕΠΟ και δεν έχουν παίκτες.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Β' είχε αποχωρήσει και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Ομάδες (Χανιά, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Καρδίτσας έβγαλαν ανακοινώσεις που τον δικαίωναν. Ακολούθησε και επιστολή στην ΟΥΕΦΑ για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης

Θέλουν να τα διαλύσουν όλα!

Θέλουν να τα διαλύσουν όλα!

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, για αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν, με την «εξυγίανση» να… χορεύει τσάμικο εις βάρος του ποδοσφαίρου μας! Θέλουν να διαλύσουν τα πάντα…