Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω από τις λέξεις! Το μυστικό για την επιστροφή!

Πίσω από τις λέξεις! Το μυστικό για την επιστροφή!
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 17:36

Τις δηλώσεις του Μπακαμπού τις διαβάσατε νωρίτερα, εδώ στο gavros.gr. Ο επιθετικός από το Κονγκό, στέκεται μια χαρά, έχει βάλει επτά γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει πολύ ανεβασμένος. Μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, ο Μπακαμπού είπε μια ατάκα που δείχνει το μυστικό της ομάδας και… πίσω από τις λέξεις.

«Είναι σημαντικό γεγονός ότι δεν δεχόμαστε γκολ…», είπε μεταξύ άλλων ο φορ των Πειραιωτών. Αυτή, είναι μια μεγάλη αλήθεια, που βοηθά άλλωστε πολύ την ομάδα. Με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα κράτησε το «0», έβαλε και πεντάρα. Ακολούθησε ο αγώνας με τον Ιωνικό στη Νίκαια και πάλι το «0» για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την παρέα του. Τελευταίο κομμάτι του παζλ, η αναμέτρηση στο Βόλο. Πάλι το «0» για τον Ολυμπιακό και τέσσερα μπροστά, για να δικαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο η ατάκα του Μπακαμπού.

Όταν πίσω δεν δέχεσαι γκολ, μπροστά θα είσαι καλύτερα. Στην τελική, άλλο να κυνηγάς ένα γκολ να πάρεις το ματς, άλλο… δύο. Ο Ολυμπιακός τα βρίσκει, αλλά η εικόνα του αμυντικά είναι καλύτερη κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και για τη δύσκολη συνέχεια. Τίποτα δεν τελείωσε εδώ, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κρατάει εύκολα το «0» πλέον, είναι οδηγός για την υπόλοιπη ομάδα. Όταν αυτό το αποτυπώνει στις δηλώσεις του ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αναδεικνύει και τη σημασία αυτής της επιτυχίας.

Βελτιώθηκε η αμυντική λειτουργεία του Ολυμπιακού μετά το «κάζο» στα Γιάννινα, ελπίζουμε ανάλογη να είναι και η συνέχεια για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης