Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσπασε το σερί των δύο γκολ στο ημίχρονο με «τρίμπαλο»!

Έσπασε το σερί των δύο γκολ στο ημίχρονο με «τρίμπαλο»!
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 14:17

Ο Θρύλος πέτυχε στο Πανθεσσαλικό τρία γκολ στο ημίχρονο, για πρώτη φορά από το 2021. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό, εκείνο το 4-1 που είχε σημειώσει ο Θρύλος επί του… «αιώνιου». Στη Λεωφόρο τότε εκείνο το ντέρμπι. Τώρα, στον Βόλο, ο Ολυμπιακός… έσπασε το σερί του, με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, βάζοντας… τρίμπαλο! Ο Θρύλος είχε τρία συνεχόμενα ματς, στα οποία είχε βάλει δύο γκολ στο ημίχρονο. Έσπασε αυτό το σερί του με… τρία γκολ στο ημίχρονο, στον Βόλο, έπειτα από τα ματς με ΠΑΣ, Αστέρα και Ιωνικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός είχε να σημειώσει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τις 16 Μαΐου 2021, όταν τότε είχε επικρατήσει με 4-1 του Παναθηναϊκού, με τις βάσεις να μπαίνουν πριν την ανάπαυλα, με τα γκολ των Μασούρα (7’,12’) και Ελ Αραμπί (38’).

Ο Ελ Αραμπί σημείωσε ακόμη ένα τέρμα στο 72ο λεπτό, ενώ ο Βιγιαφάνες στις καθυστερήσεις είχε γράψει το τελικό 4-1.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός σημειώνει τρεις διαδοχικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, με το προηγούμενο σερί του να είναι από τον Μάιο του 2022, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα και εκτός του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης