Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μείον επτά; Ζώνουν τα φίδια…

Μείον επτά; Ζώνουν τα φίδια…
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 15:42

Τι πλάκα έχει η φάση… Δεν ξέρουν τι εστί πρωταθλητισμός. Δεν ξέρουν τι εστί πρωτιά. Δεν ξέρουν τι εστί «πρωτοπόρος». Δεν ξέρουν τι εστί κορυφή… Δεν γνωρίζουν τι εστί… πρωταθλητής. ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει μέσα του τον πρωταθλητισμό. Το πραγματικό DNA του πρωταθλητή. Το μέταλλο της μεγάλης ομάδας, που ξέρει, ευρισκόμενη στην πρώτη θέση, πως να διαχειριστεί αυτή τη συνθήκη και πως να πάει μέχρι τέλους… πρώτος!

Τώρα, που μπροστά είναι οι άλλοι, το άγχος είναι… έκδηλο. Μείον επτά; Ζώνουν τα φίδια… Έχετε δει ποτέ… φαβορί και πρωτοπόρους να λερώνουν τα βρακιά τους, από αγωνία; Αυτό το «μείον επτά» που οι… πρωτοπόροι και τα φαβορί διατυμπανίζουν από χθες, για να σώσουν τα προσχήματα, είναι στα μάτια του Ολυμπιακού… ισοβαθμία. Όπως και στα μάτια των «απέναντι». Ξέρουν καλά ότι δεν έχουν το ειδικό βάρος για να το κρατήσουν ή να το αυξήσουν.

Η ουσία είναι μία και ξεκάθαρη: Αν ο Ολυμπιακός παραμείνει στον δεύτερο γύρο το ίδιο καλός, όπως είναι μέχρι στιγμής, ή γίνει και καλύτερος, δεν έχουν καμία ελπίδα… Και το ξέρουν καλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης