Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σαμασέκου έδειξε ότι είναι παρών!

Ο Σαμασέκου έδειξε ότι είναι παρών!
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 13:07

Ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος στη θέση «6» με τον Γιαν Εμβιλά να έχει κυριαρχήσει απολύτως στο κέντρο. Και φυσικά, με τον Ίνμπομ Χουάνγκ δίπλα του, ο Ολυμπιακός έχει «δέσει» τον άξονα και μπορεί να κάνει «κουμάντο» σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο, μετά το ματς μ τον Ατρόμητο, οι Πειραιώτες είδαν και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου να βγάζει στο γήπεδο ποιότητα και να δείχνει πολλά θετικά στοιχεία.

Ο Σαμασέκου έδειξε όχι απλώς ότι είναι εδώ και έτοιμος ανά πάσα στιγμή να μπει και να προσφέρει. Έδειξε και ότι μπορεί να το κάνει με τρόπο σωστό, να το κάνει καλά. Και ότι έχει τη δυνατότητα να δώσει ΠΟΛΛΕΣ λύσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν, σε μία θέση στην οποία βεβαίως κυριαρχεί ο Γιαν Εμβιλά!

Ο Αφρικανός μέσος ήταν πολύ καλός στο Περιστέρι. Κοντρολαρισμένος, έκοβε, μοίραζε, προσπαθούσε να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι. Συνολικά καλός, έδειξε αν μη τι άλλο ότι αποτελεί εξαιρετική λύση για το κέντρο. Ότι μπορεί να έχει πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Μίτσελ και ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα, εκεί όπου έχει ανάγκη για λύσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο το... χάδι στην ΑΕΚ

Σκάνδαλο το... χάδι στην ΑΕΚ

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Όλος ο κόσμος είδε τη... ζούγκλα, όμως το κατηγορητήριο είναι «μαγική εικόνα».