Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του κόσμου του Ολυμπιακού, προς όλες τις κατευθύνσεις!

Το μήνυμα του κόσμου του Ολυμπιακού, προς όλες τις κατευθύνσεις!
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 09:47

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει… πειστεί, από τα «φαβορί» και τις δήθεν «καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος». Κοινώς, δεν έχει πειστεί από την προπαγάνδα της απέναντι πλευράς, που θέλει διαρκώς να αποθεώνει τους αντιπάλους του και να μειώνει τον Ολυμπιακό… Δεν τρώει σανό ο κόσμος του Θρύλου. Και το δείχνει στο γήπεδο. Εκεί όπου μετράει… Εκεί όπου είναι ο καθρέφτης των πάντων!

Το μήνυμα του κόσμου του Ολυμπιακού, εστάλη και αποστέλλεται ξανά προς όλες τις κατευθύνσεις! Από τον Βόλο, στο Καραϊσκάκη, με δυναμική την οποία μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να βγάλουν, στην εξέδρα. Στέλνουν μήνυμα τίτλου! Οι περισσότερες από 24.000 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένονται την Κυριακή στην εξέδρα, στο ματς της ομάδας απέναντι στον Άρη, στέλνουν μήνυμα για ακόμη μία φορά.

Μήνυμα ενότητας. Μήνυμα πίστης στην ομάδα. Μήνυμα στήριξης, στην προσπάθεια την οποία κάνει. Μήνυμα στους «απέναντι», ότι κανείς δεν μπορεί να βλάψει τον Ολυμπιακό… Μήνυμα στην «εξυγίανση», ότι με τον Θρύλο δεν τα βάζει κανείς. Μήνυμα τίτλου… Όλοι μαζί, ως ένα. Και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, για να έρθει το 48ο στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης