Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο...

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο...
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 00:37

Στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού υπάρχει ενθουσιασμός. 15.000 πήγαν στο Βόλο, 25.000 έχουν κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Κάτι που δείχνει την επιθυμία του κόσμου για την επιστροφή στον τίτλο. Ωστόσο, θα πρέπει άπαντες να συνειδητοποιήσουν πως το βράδυ της Κυριακής τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Ο Άρης είναι ομάδα που βάζει δύσκολα. Έχει παίκτες με ποιότητα, ο Πάρντιου είναι ικανότατος προπονητής. Αν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω, θα δει πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου απολύθηκε. Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε την ομάδα του τότε να προηγείται με 1-0, αλλά ακολούθησε ανατροπή και το τελικό 2-1 τον έφερε στην πόρτα της εξόδου.

Ο Μίτσελ ανέλαβε στη θέση του και έχει συμμαζέψει την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός έχει ταυτότητα, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και επιστρέφει με στόχο να διεκδικήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ σέβεται την ομάδα του Άρη. Την παρακολουθεί, έχει πάρει και όλη την ανάλυση από το σχετικό τμήμα των «ερυθρολεύκων». Έχει πλήρη εικόνα για το τι τον περιμένει και γι’ αυτό θα κοιτάξει με το δικό του πλάνο, να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Άρη.

Μόνο που θα πρέπει την ίδια άποψη, να έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Να σεβαστούν τους αντιπάλους τους και να εμφανιστούν όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο, ώστε να έρθει το τρίποντο. Λίγες ημέρες μετά άλλωστε, την Τετάρτη, θα τους ξαναβρούν μπροστά τους καθώς ακολουθεί το ματς Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη.

Διαβάστε επίσης