Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρία και να καίνε! Το ένα πιο καυτό από το άλλο! (videos)

Τρία και να καίνε! Το ένα πιο καυτό από το άλλο! (videos)
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 12:40

Ο Μαρσέλο ήρθε στη χώρα μας μετά βαΐων και κλάδων. Δικαίως, αφού μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα, τα οποία πάτησαν ποτέ το πόδι τους, σε αυτή την ποδοσφαιρική γωνιά του πλανήτη. Ο Μαρσέλο, ένα πραγματικά παγκόσμιο μέγεθος, ένας ποδοσφαιριστής με αξία και ποιότητα που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει ήδη δείξει στο χορτάρι την παγκόσμια κλάση του.

Και όμως… Αυτός ο ποδοσφαιριστής έγινε αντικείμενο… χλευασμού, από τους «απέναντι». Πάτησαν στην -ομολογουμένως κακή- φυσική κατάστασή του στις αρχές της παρουσίας του εδώ, στο γεγονός ότι έδειχνε ντεφορμέ και προσπάθησαν να τον μετατρέψουν σε… εργαλείο προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού… Και να σπείρουν διχόνοια στον κόσμο του Θρύλου… Δεν έχουν τον θεό τους ορισμένοι, εντέλει…

Ο Μαρσέλο, βεβαίως, ο οποίος είναι… το ίδιο το ποδόσφαιρο, τα φερέφωνα της «εξυγίανσης» και τα διάφορα πρασινοφρουράκια που τον λοιδορούσαν, δεν τα βλέπει στο μέτρο… Στην αισχρή προπαγάνδα των απέναντι και στην έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του, από τα πρασινοφρουράκια, ο Μαρσέλο απαντά με γκολ σπάνιας ομορφιάς και «Jogo Bonito».

Τρία και να καίνε! Το ένα πιο καυτό από το άλλο! Πάμε…

Διαβάστε επίσης

Έχοντας πάρει φόρα…

Έχοντας πάρει φόρα…

… μοιάζει πραγματικά δύσκολο, ακόμη και για την «εξυγίανση» και τα αίσχη της, να ανακόψουν τον δρόμο του Ολυμπιακού.