Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάμε για κανονικό διορισμό! Δώστε στον ΠΑΟ πέναλτι! (videos)

Μιλάμε για κανονικό διορισμό! Δώστε στον ΠΑΟ πέναλτι! (videos)
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 11:17

Πέναλτι στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανύπαρκτο, στο 90’+7’ και αφού ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε παρέλθει. Πέναλτι στα Γιάννενα, ξανά στις καθυστερήσεις του ματς, σε φάση που έπρεπε να έχει δοθεί χέρι εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά ποτέ δεν δόθηκε… Μάνι-μάνι 4 βαθμοί, τους οποίους ο Παναθηναϊκός τώρα δεν θα είχε και θα ήταν στο… +1 από τον Ολυμπιακό και ισόβαθμος με την ΑΕΚ! Γιατί δεν είναι μόνο ο ένας βαθμός που πήρε ο ΠΑΟ στο «αιώνιο» ντέρμπι, αλλά και οι δύο που κλάπηκαν από τον Θρύλο και θα τους είχε… Μιλάμε για κανονικό διορισμό, φέτος. Κανονικό διορισμό του Παναθηναϊκού, από το «σύστημα» και το σύνθημα είναι ένα: «Δώστε στον ΠΑΟ πέναλτι!»...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ευκολία με την οποία τα «εργαλεία της εξυγίανσης» στέλνουν στην άσπρη βούλα των Παναθηναϊκό είναι σκανδαλώδης. «Σπρώχνουν» τους «πράσινους» προς ένα πρωτάθλημα που δεν αξίζουν. Απέναντι στον Ολυμπιακό, τραγικοί. Απέναντι στον ΠΑΣ, λίγοι. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, λίγοι μέχρι το 80’. Φρου-φρου, πάλι πέναλτι. Στην πρεμιέρα, απέναντι στον Ιωνικό, λίγοι. Φρου-φρου, πάλι πέναλτι. Δύσκολη νίκη… Είχε φανεί από νωρίς που πάει το… έργο.

Βαθμοί που θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μην έχει (μπορεί και να είχε βέβαια, αλλά… δεν έδειχνε ικανός να τους πάρει) και βαθμοί που δεδομένα δεν θα έπρεπε να έχει… Τουλάχιστον 12, στη βαθμολογία, μέχρι στιγμής… Και όμως. Το θράσος περισσεύει, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει ανακοίνωση, μετά την αλλοίωση στα Γιάννενα και να αρχίζει έτσι: «Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω». Εδώ το σύστημα παλεύει να κάνει… κανονικό διορισμό και η «πράσινη» προπαγάνδα μας λέει τα… δικά της!

Διαβάστε επίσης