Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σισέ, αλλά χωρίς Μαρσέλο και Ρέτσο στο Περιστέρι (photo)

Με Σισέ, αλλά χωρίς Μαρσέλο και Ρέτσο στο Περιστέρι (photo)
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 20:54

Πανέτοιμος για άλλο ένα διπλό ο Ολυμπιακός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (22/1 – 20.30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε στο Ρέντη η τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά ανακοίνωσε ο Μίτσελ την αποστολή. Σ’ αυτή δεν βρίσκεται ο Μαρσέλο που έχει πρόβλημα τραυματισμού και πήρε μερικές μέρες άδεια και ταξίδεψε στην Ισπανία. Εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Ρέτσος λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό και γι’ αυτό μπήκε εντός ο Σισέ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Κυριακής (22/1, 20:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι».

Διαβάστε επίσης