Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 12:40

Ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Απέναντι στον ΟΦΗ, εντός έδρας, θέλει να ρεφάρει την απώλεια στο Περιστέρι και να επανέλθει στο μονοπάτι των νικών και στο πρωτάθλημα. Είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Εάν θέλουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή και να… αγχώσουν περαιτέρω τους αντιπάλους, πρέπει να συνεχίσουν να νικούν και να «χτίζουν» σερί. Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι σημαντικό και ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη. Πάμε να δούμε την πιθανή ενδεκάδα του αγώνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο τέρμα, ο Μίτσελ αναμένεται να επαναφέρει τον Πασχαλάκη. Ο Τζολάκης έχει πάρει το Κύπελλο και ο Έλληνας κίπερ το πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι μια αλλαγή, σε σχέση με την Τετάρτη και το ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Στην άμυνα, ο Ροντινέι θα είναι δεξιά, στόπερ οι Παπασταθόπουλος και Ρέτσος (όπως όλα δείχνουν), ενώ θέση αριστερά διεκδικεί ο Ραμόν. Αν ο Μίτσελ δεν βάλει βασικό τον Βραζιλιάνο, θα βάλει τον Ρέαμπτσιουκ.

Στο κέντρο το δίδυμο Εμβιλά-Χουάν θα επανέλθει, ενώ μπροστά τους θα παίξουν τα τρία «10άρια». Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ.

Στην επίθεση, ο Μπακαμπού έχει προβάδισμα έναντι του Ελ Αραμπί και ο Χάμες αναμένεται να είναι πιο κοντά στον σέντερ φορ, όπως γίνεται συνήθως στον σχηματισμό τον οποίο επιλέγει ο Μίτσελ.

Ξαναλέμε, με βάση τις δοκιμές του Μίτσελ αυτή είναι μια πιθανή 11άδα. Το τι θα κάνει ακριβώς ο Ισπανός θα το ξέρουμε περίπου μία ώρα πριν από τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης