Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα... Κανός στο μεγάλο λιμάνι!

Ημέρα... Κανός στο μεγάλο λιμάνι!
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 10:04

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βρίσκεται ο Σέρζι Κανός από την Δευτέρα (30/1) το απόγευμα. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι στη χώρα μας, για να «τελειώσει» τη μετακίνηση του στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, τον Θρύλο.

Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Ισπανός παικταράς θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Με την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες να αναμένεται για σήμερα, Τρίτη (31/1).

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν μία σπουδαία μεταγραφή, κλείνοντας με τον Κανός ένα μεγάλο… κενό στα εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός είχε στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή της Μπρέντφορντ και τις τελευταίες ώρες, με συνεχείς επαφές, «έτρεξε» το θέμα, φτάνοντας στο τελικό deal.

Ο Θρύλος θα αποκτήσει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς, τον 25χρονο άσο, ενισχύοντας αισθητά την επιθετική του γραμμή, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο της σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης