Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες «βολές» Ολυμπιακού σε ΕΠΟ, ΚΕΔ: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Νέες «βολές» Ολυμπιακού σε ΕΠΟ, ΚΕΔ: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 14:47

Δεν θα τους περάσει! Δεν θα κάνουν ό,τι γουστάρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα καταστρέψουν, με το «έτσι θέλω» την μπαλίτσα μας, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους! Η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ, οφείλουν άμεσα, όπως τονίζει ο Ολυμπιακός με νέα ανακοίνωσή του, να παραδώσουν την αλληλογραφία με τα κορυφαία πρωταθλήματα, για την προσπάθεια που έκαναν να φέρουν τοπ διαιτητή στην Τούμπα… Δεν αφήνει ο Ολυμπιακός το αίσχος με τον… προαναγγελθέντα ορισμό του Κρούζλιακ να πέσει κάτω! Νέα ανακοίνωση-«βόμβα» και το θέμα στα άκρα!

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Θρύλου!

Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κεραυνοί Θρύλου! «Ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό»

Κεραυνοί Θρύλου! «Ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό»

«Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θρύλος, στην ανακοίνωσή του για τον ορισμό του Σλοβάκου Κρούζλιακ.