Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ σημαντική η παρουσία του Σωκράτη στην Τούμπα

Πολύ σημαντική η παρουσία του Σωκράτη στην Τούμπα
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 13:18

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο κάπτεν είχε κινηθεί σε πιο ήπιους τόνους, μετά το ματς με τον ΟΦΗ, αντιμετωπίζοντας ένα μικροπρόβλημα, το οποίο τον είχε κρατήσει στα «πιτς». Ωστόσο, δείχνει να έχει αφήσει πίσω του αυτό το «εμπόδιο» και επιστρέφει στη δράση, έτοιμος για… δράση! Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά και ένα πράγμα είναι βέβαιο: Πολύ σημαντική η παρουσία του Σωκράτη στην Τούμπα. Πολύ σημαντικό το να έχει ο Μίτσελ τον Έλληνα άσο στη διάθεσή του, για το ματς στην Τούμπα.

Ο Σωκράτης δεν είναι απλώς ένας ικανός αμυντικός. Δεν είναι απλώς ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Δεν είναι ένας αξιόπιστος σέντερ μπακ και ποδοσφαιριστής, εν γένει… Είναι και καθοδηγητής των παικτών γύρω του. Ροντινέι, Ντόη, Όλεγκ, ακόμη και ο Εμβιλά, έχουν άμεση, αμεσότατη συνεργασία με τον Σωκράτη και η εικόνα της άμυνας του Ολυμπιακού είναι σαφώς βελτιωμένη, όταν όλοι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, με καθοδηγητή τον Παπασταθόπουλο, έχουν καλύτερη συνεργασία.

Παράλληλα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξέρει καλά από μεγάλα ματς. Ξέρει τι σημαίνουν για τον Σύλλογο. Ήταν παρών πέρσι, όταν στις αρχές Μαΐου, ο Θρύλος σήκωσε την κούπα του 47ου, μέσα στην Τούμπα… Η παρουσία του Σωκράτη είναι καταλυτική, για τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης