Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Κανός και Μπουτούτσι για το «διπλό» ο Θρύλος!

Με Κανός και Μπουτούτσι για το «διπλό» ο Θρύλος!
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 12:38

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής. Απέναντι στον «δικέφαλο» του βορρά, ο Θρύλος θα διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα τον κρατήσει σε τροχιά κορυφής και παράλληλα θα τον φέρει πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Και αμέσως μετά ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Σε αυτή είναι οι Κανός και Μπουτούτσι, για πρώτη φορά, ελάχιστες ημέρες μετά την έλευσή τους στο λιμάνι. Εκτός έμειναν οι Σισέ, Ανδρούτσος, Μαρσέλο (μυϊκό πρόβλημα) και επιστρέφει ο Κασάμι και ο Βαλμπουενά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (05/02) στις 20:30, στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Ρέντη για το ματς στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Μίτσελ, ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή του αγώνα, την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η ανάρτηση του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης