Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος; Έτοιμος!

Έτοιμος; Έτοιμος!
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 11:59

Ο Κώστας Τζολάκης είναι έτοιμος για άλλο ένα μεγάλο ματς. Ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι εκείνος, ο οποίος θα πάρει το χρίσμα, από τον Μίτσελ, να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην αποψινή (20:30) αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Έχει πάρει το Κύπελλο επάνω του, ο Τζολάκης και ο Μίτσελ συνεχίζει να του δείχνει την εμπιστοσύνη, η οποία αξίζει σε έναν νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει την αξία του.

Με το γαλόνι από την πρόκριση επί του Άρη… φρεσκοφορεμένο, ο Κώστας Τζολάκης είναι εδώ και παίρνει άλλη μια μεγάλη ευθύνη στους ώμους του. Και είναι σαφές ότι ο νεαρός δεν είναι… λύση ανάγκης. Ούτε η συμμετοχή του… προϊόν του ροτέισον. Όχι. Είναι επιλογή. Και αυτό είναι που κάνει και τον ίδιο να αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, αλλά και να παίρνει αυτοπεποίθηση, ενόψει της μεγάλης «μάχης» στην OPAP Arena.

Ο Τζοάκης είναι έτοιμος. Το Κύπελλο του «ανήκει» και απόψε θα κάνει ξανά ότι ΔΕΝ περνάει από τα χέρια του (το πιάσατε ε;…) για να κρατήσει την εστία του Ολυμπιακού ανέπαφη και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Ο Ισπανός έχει μπει στο κλίμα, έχει περισσότερες ώρες δουλειάς με την ομάδα στα πόδια του και πλέον ο Θρύλος περιμένει περισσότερα από εκείνον.