Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Βγάζει μπροστά τον Κανός
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 11:19

Ο Σέρτζι Κανός είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, ο οποίος ήρθε στην ομάδα για να τονώσει τη δημιουργία και την εκτέλεση του Ολυμπιακού, στην επίθεση. Ο Θρύλος ξέρει ότι μπορεί να πάρει πολλά πράγματα από τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος διαθέτει τεχνική, ταχύτητα, ποιότητα στο παιχνίδι του, συνολικά. Και ο Μίτσελ βλέπει αυτή τη στιγμή πως έχει έρθει η ώρα να ποντάρει περισσότερο επάνω του.

Ο Ισπανός έχει μπει στο κλίμα, έχει περισσότερες ώρες δουλειάς με την ομάδα στα πόδια του και πλέον ο Θρύλος περιμένει πλέον περισσότερα από εκείνον. Ακόμη και απόψε (20:30) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο Μίτσελ αναμένεται να βγάλει μπροστά τον Κανός και να του δώσει έναν πιο ενεργό ρόλο. Τον έβαλε ως αλλαγή στην Τούμπα και φυσικά σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως εκείνο, ο 26χρονος άσος δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά πράγματα.

Απόψε το βράδυ είναι πιθανό να δούμε τον Κανός σε έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη δημιουργία του Ισπανού και ο Μίτσελ αναμένεται απόψε να ποντάρει επάνω του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος; Έτοιμος!

Έτοιμος; Έτοιμος!

Με το γαλόνι από την πρόκριση επί του Άρη… φρεσκοφορεμένο, ο Κώστας Τζολάκης είναι εδώ και παίρνει άλλη μια μεγάλη ευθύνη στους ώμους του.

Κάνε της τα… εγκαίνια!

Κάνε της τα… εγκαίνια!

Πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έτοιμος για τον ημιτελικό Κυπέλλου (20:30) και για να… εγκαινιάσει όπως πρέπει, την OPAP Arena.