Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με νέο πρόσωπο, κόντρα στον Παναιτωλικό

Με νέο πρόσωπο, κόντρα στον Παναιτωλικό
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 09:59

Ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει έναν ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και μπαίνοντας στο γήπεδο δεν εμφάνισε το πάθος και τη θέληση που απαιτούνται, σε ένα παιχνίδι τέτοιου είδους… Απέναντι στον Παναιτωλικό, το πρώτο πράγμα το οποίο καλείται να δείξει η ομάδα του Μίτσελ είναι αλλαγή νοοτροπίας. Χρειάζεται να εμφανίσει ένα νέο πρόσωπο, κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομάδα. Και όχι λόγω αλλαγών στην 11άδα. Αλλά λόγω ψυχολογίας και λόγω ένταση στο παιχνίδι του.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ οφείλουν να δείξουν στο γήπεδο, το βράδυ της Δευτέρας (21:00) ότι απέναντι σε κάθε αντίπαλο, μικρότερο ή μεγάλο, μπαίνουν (και θα μπαίνουν) πάντοτε στο γήπεδο με τη μέγιστη δυνατή ένταση. Και δεν θα δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα που βρίσκεται απέναντί τους να… πιστεύει. Να θεωρεί ότι έχει ελπίδες.

Είναι σημαντικό για όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού, αλλά και για τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα του, να δει τους παίκτες το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι στον Παναιτωλικό, να βγάζουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Να δείξουν άμεσα ότι αντιδρούν και αφήνουν πίσω τους την κακή εικόνα στην έδρα της ΑΕΚ. Να δώσουν ξανά ελπίδα, άμεσα, στον κόσμο, ότι είναι ικανοί να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης