Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτάνει στην πηγή, πρέπει να πίνει και νερό

Φτάνει στην πηγή, πρέπει να πίνει και νερό
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 12:57

Είναι πραγματικά κρίμα, για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, με τέτοια ποιότητα από τη μέση και μπροστά, να μην έχει πιο εύκολα το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ πολύ συχνά κάνουν τα πάντα εξαιρετικά και… όταν φτάνουν στο φινάλε, τα… χαλάνε. Ο Ολυμπιακός οφείλει να δουλέψει περισσότερο στο φινάλε των φάσεων του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πολύ συχνά δημιουργεί, αλλά δεν τελειώνει σωστά τις ευκαιρίες του. Με αποτέλεσμα να χάνει τη δυνατότητα να κεφαλαιοποιήσει την προσπάθεια την οποία κάνει, να νικήσει.

Αυτό βεβαίως επιφέρει πτώση ψυχολογίας. Και όχι μόνο στους επιθετικούς παίκτες, αλλά και σε όλη την 11άδα. Είναι λογικό όταν δεν σκοράρεις, το άγχος να μεγαλώνει. Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει «θέματα» στην άμυνα, ωστόσο και μπροστά έχει χάσει την εύκολη επαφή του με το γκολ. Σοβαρό «θέμα» και αυτό.

Φτάνει στην πηγή, πρέπει να πίνει και νερό. Στο χέρι των παικτών είναι να το δουλέψουν και να καταφέρουν να το λύσουν. Γιατί είναι πραγματικά κρίμα να πηγαίνει η προσπάθειά τους χαμένη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές μπροστά, τους οποίους οι άλλες ομάδες δεν έχουν. Και πρέπει αυτοί οι παίκτες να παίρνουν μέσα στο γήπεδο αυτό που αξίζουν. Στο χέρι τους είναι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τον χαβά της η ΕΠΟ

Τον χαβά της η ΕΠΟ

Εδώ δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα και να κουμαντάρει σωστά το ποδόσφαιρο… εν Ελλάδι, θέλει να το πάρει και να το πάει και εκτός συνόρων. Αυτά είπε ο Μπαλτάκος, για τον τελικό.