Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον χαβά της η ΕΠΟ

Τον χαβά της η ΕΠΟ
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 14:43

Κακόγουστο αστείο ήταν και παραμένει η διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου στο εξωτερικό. Η ΕΠΟ, η οποία επί σειρά ετών (της «εξυγίανσης») έχει αποτύχει πλήρως να οργανώσει έναν κανονικό τελικό Κυπέλλου, συνεχίζει τον… χαβά της. Συνεχίζει να θέλει να πάρει τον τελικό και να τον πάει στην… Αυστραλία, στην Αγγλία, στο… φεγγάρι. Κάνει μεγάλη προσπάθεια να πείσει ότι είναι ικανή να κάνει πράγματα, αλλά άπαντες γνωρίζουν ξεκάθαρα το αντίθετο…

Εδώ δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα και να κουμαντάρει σωστά το ποδόσφαιρο… εν Ελλάδι, θέλει να το πάρει και να το πάει και εκτός συνόρων. Ο Μπαλτάκος τόνισε, μιλώντας για το θέμα, ότι η αγγλική ομοσπονδία έχει δώσει το ΟΚ για να γίνει ο τελικός στο Λονδίνο. Η Τσέλσι δεν δίνει το Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ όπως έκανε γνωστό, επικρατέστερο γήπεδο για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, είναι το γήπεδο της… Κρίσταλ Πάλας. ΟΚ, τέτοια γήπεδα στην Ελλάδα ελάχιστα υπάρχουν, αλλά όπως και να ‘χει, το να πάρει η ΕΠΟ τον τελικό από την Ελλάδα για να τον πάει στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, το λες και… ακραίο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης