Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλέντι Καραπαπά στους «αλλόθρησκους» και πληρωμένους ΚΑΙ με τα εισιτήρια! (photo)

Γλέντι Καραπαπά στους «αλλόθρησκους» και πληρωμένους ΚΑΙ με τα εισιτήρια! (photo)
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 16:25

Αν είσαι πληρωμένος και σε νοιάζει μόνο το μεροκαματάκι, γράφεις και διάφορα κωμικά, για να παραπληροφορήσεις. Έτσι πάει το πράγμα γενικά. Και ο Κώστας Καραπαπάς αυτό ΔΕΝ το ανέχεται. Απλά τα πράγματα. Έτσι και διάφορα… πρασινοφρουράκια, βγήκαν να κάνουν πάλι τους έξυπνους και να πουλήσουν εκδούλευση στα αφεντικούλια τους, που τους πληρώνουν. Ασχολήθηκαν με τον κόσμο στο Καραϊσκάκη. Και για να πιστοποιήσουν την αστειότητά τους, έβαλαν φωτό από την… προθέρμανση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ο Κώστας Καραπαπάς τους γλέντησε όπως έπρεπε… Πήγαν να πουλήσουν πνεύμα για το Καραϊσκάκη, Δευτέρα βράδυ και ο Θρύλος πάλι τους τάισε φαρμάκι, κόβοντας περισσότερα εισιτήρια από τις ομάδες-παρωδία που υπηρετούν.

«Οι μόνοι που γυρνάτε πλάτη όλη σας τη ζωή, είστε εσείς…

Οι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟ από αρχή προθέρμανσης!!! Έπρεπε να διαλέξετε μία κάνα τρίωρο πριν το παιχνίδι», τους γράφει στα social media ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και παραθέτει ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Που ως συνήθως… τσούζουν, σαν τους τίτλους του δυνάστη τους, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης