Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε θα παραχαρούμε, ούτε και θα «κράζουμε»

Ούτε θα παραχαρούμε, ούτε και θα «κράζουμε»
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 14:01

Χάνουμε το μέτρο, σε ορισμένες περιπτώσεις. Και ως ΓΑΥΡΟΙ, πρώτοι εμείς θα συζητάμε για την αντιμετώπιση των ΓΑΥΡΩΝ προς την ομάδα. Η οποία είναι πάντα υποστηρικτική, είναι πάντα με αγάπη και ενδιαφέρον, αλλά καμιά φορά γίνεται άδικη. Γιατί ο ΓΑΥΡΟΣ δεν… συμβιβάζεται. Θέλει την ομάδα του πάντα πρώτη. Έτσι έχουμε μάθει. Σεβαστό, αλλά να μη χάνουμε το μέτρο…

Έριξε η ομάδα εξάρα στον Παναιτωλικό. Ούτε θα παραχαρούμε, ούτε και θα «κράζουμε» κιόλας, να δίνουμε και τροφή στους απέναντι να μειώνουν την προσπάθεια της ομάδας. Γιατί αυτό θέλουν. Ψάχνονται. Τι θα πει «τον Παναιτωλικό διέλυσε»; Ναι, τον Παναιτωλικό. Δεν… σκοτώσαμε και το θηρίο, αλλά δεν παίζαμε και χωρίς αντίπαλο.

Δεν είπε κανείς να… χριστούμε αυτομάτως πρωταθλητές, επειδή βάλαμε έιξε στον Παναιτωλικό. Αλλά όχι και να… μηδενίζουμε μια εξάρα, επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός με τον… Παναιτωλικό. ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ μετράει και όταν η ομάδα κάνει καλά τη δουλειά της, να της το αναγνωρίζουμε. Δεν είμαστε σαν τους άλλους εμείς. Να μη χάνουμε το μέτρο, ξαναλέμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γλέντι Καραπαπά στους «αλλόθρησκους» και πληρωμένους ΚΑΙ με τα εισιτήρια! (photo)

Γλέντι Καραπαπά στους «αλλόθρησκους» και πληρωμένους ΚΑΙ με τα εισιτήρια! (photo)

Πήγαν να πουλήσουν πνεύμα για το Καραϊσκάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού και πάλι έμειναν με την όρεξη, αφού ο Θρύλος έκοψε περισσότερα εισιτήρια από τις ομάδες που υπηρετούν. Δείτε τι έγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.