Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζουν μπλόκο με τον Κατοίκο: Ορισμός πρόκληση στο ματς Λαμία-Ολυμπιακός! (video)

Ετοιμάζουν μπλόκο με τον Κατοίκο: Ορισμός πρόκληση στο ματς Λαμία-Ολυμπιακός! (video)
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 13:27

Η ΚΕΔ συνεχίζει να εκτίθεται, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της… εξυγίανσης αλλά και με φιλοσοφία κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αυτό το μήκος κύματος είναι η επιλογή του Κώστα Κατοίκου (Αθηνών) στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Λαμία. Και επειδή δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, καθώς ο Κατοίκος είναι άπειρος, έβαλαν τέταρτο τον Τσαγκαράκη (Χανίων) που… χρωστάει από το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2.

Ποιος είναι ο Κατοίκος; Σύμφωνα με τη διαιτητική πιάτσα είναι το «πουλέν» του Γιαννάκη στη Σούπερ Λίγκα 2 και στη Γ’ Εθνική. Επίσης, είναι ψυχογιός του Παναγιώτη Δημητρίου ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, τη διοίκηση της οποίας στηρίζει η ΑΕΚ. Πως να μην κάνει καριέρα ένας τέτοιος διαιτητής αφού τα λάθη του «θάβονται» το ένα μετά το άλλο; Πώς να μην έχει ασυλία, παίρνοντας ορισμούς;

Για αυτό και ανέβηκε στις προσθήκες του Σεπτεμβρίου και όχι περασμένο το καλοκαίρι, τότε κρίθηκε ανεπαρκής. Ανέβηκε στα «ρουσφέτια» που έκανε ο Μπένετ, όταν ανέλαβε. Μάλιστα, στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορεί ότι θα τον κάνουν και διεθνή.

Ποιός άλλος λόγος, πέρα από το μπλόκο, υπήρχε να μπει ο Κατοίκος σε ένα παιχνίδι όπως το Λαμία-Ολυμπιακός; Είναι ένας άπειρος διαιτητής και μέχρι τώρα έχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, ενώ τα έκανε μαντάρα στο παιχνίδι Κυπέλλου Αγιος Νικόλαος-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (1-2 στην παράταση), παρόλα αυτά τον ορίζουν. Επίσης, στο Αρης-Βόλος 3-0, πριν από έναν μήνα (19/1) δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Κατοίκος δεν ανέβηκε το καλοκαίρι επειδή τον είχαν βάλει στο παιχνίδι των πλέι άουτ της περασμένης σεζόν Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-2, όμως έκανε σημαντικά λάθη. Στο 94’ έπρεπε να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Ιγκλέσιας του Αστέρα Τρίπολης για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του στον αχίλλειο τένοντα τον Ντάουντα. Εκανε την αποβολή μετά από σύσταση του VAR. Επίσης, σε αυτό το ματς δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα σε χέρι του Μπαράλες, δηλαδή με τη διαιτησία του έδειξε ότι δεν έκανε για ανέβει, αλλά ας είναι καλά τα ρουσφέτια του Μπένετ.

Ο Κατοίκος ρεζιλεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 σε αγώνα της ΕΠΣ Αθηνών. Με το σούπερ ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε σε αγώνα μπαράζ ανόδου στη Β’ Ερασιτεχνική υπέρ του Ατταλου Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμα έχουν να λένε για τη διαιτησία στον Πανιώνιο Καισαριανής για το «χειρουργείο» του Κατοίκου. Ο 31χρονος ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε σε πτώση ποδοσφαιριστή του Άτταλου ο οποίος… απλά γονάτισε μπροστά του! Σημειώστε ότι ευνόησε ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας μια περιοχή που ο Δημητρίου έχει ευαισθησία.

Ερώτημα αποτελεί και γιατί έβαλαν τέταρτο τον Τσαγκαράκη (Χανίων). Γιατί… χρωστάει από το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2! Ηταν ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην ανακοίνωσή του για το λάθος σε βάρος του στο 2-2, αν και ο Τσαγκαράκης μπορούσε να πάρει τη φάση πάνω του. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τιμωρηθούν ο VAR Τζήλος (Λάρισας), ο Καλαμπόκης (AVAR) και ο Σινιοράκης, ο βοηθός που είχε τον έλεγχο της περιοχή. Γιατί η ΚΕΔ δεν τιμώρησε από μόνη της τον Τσαγκαράκη;

Διαβάστε επίσης