Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μανούχος στην Τούμπα, αντί να τον διαγράψουν

Ο Μανούχος στην Τούμπα, αντί να τον διαγράψουν
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 14:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Μανούχος (Αργολίδας) ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το οποίο σφυρίζει ο Νορβηγός Έσπεν Έσκας. Προσοχή, να μην πάθει υπερκόπωση! Από την κωμωδία της μεζούρας και μετά ο διεθνής ρέφερι είναι πρωταγωνιστής σε όλους τους ορισμούς. Ο Μπένετ προκαλεί και τον βάζει συνέχεια.

Ο Μανούχος ορίζεται αντί να τον στείλουν σπίτι του. Ο συγκεκριμένος ρέφερι εκτέθηκε με την απόφαση για τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ καθώς ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να διεξαχθεί, ενώ η ΑΕΚ επιμένει να ρεζιλεύεται και να θέλει το ματς στα χαρτιά, καταθέτοντας σήμερα (16/2) έφεση. Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος του Ατρομήτου Αλέξης Κούγιας είχε ζητήσει και την πειθαρχική δίωξη του Μανούχου, επειδή έκανε τη μέτρηση των δοκαριών στο Περιστέρι, με μη προβλεπόμενο τρόπο. Όμως, ο Μπένετ δεν κρατάει τα προσχήματα.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζουν μπλόκο με τον Κατοίκο: Ορισμός πρόκληση στο ματς Λαμία-Ολυμπιακός! (video)

Ετοιμάζουν μπλόκο με τον Κατοίκο: Ορισμός πρόκληση στο ματς Λαμία-Ολυμπιακός! (video)

Ενας άπειρος διαιτητής, ο ψυχογιός του Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών και πουλέν του Γιαννάκη ορίστηκε για τον αγώνα της Κυριακής (19/2). Εβαλαν τέταρτο τον Τσαγκαράκη που... χρωστάει από το Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-2.