Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτούς κράτησε στον πάγκο ο Μίτσελ

Αυτούς κράτησε στον πάγκο ο Μίτσελ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 15:29

Λίγο νωρίτερα είδαμε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στη Λαμία. Συζητήσαμε τις επιλογές του Μίτσελ για τα άκρα, τον τρόπο με τον οποίο φιλοδοξούσε να δει την ομάδα του αντιμετωπίζει την ομάδα της Φθώτιδας και αναλύσαμε το θέμα «ενισχυμένα άκρα». Πάμε τώρα να δούμε και τον πάγκο του Ολυμπιακού, για το εκτός έδρας ματς του.

Αρκετές επιλογές έχει και εδώ, ο Μίστερ: Παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί, ο Μασούρας, ο Μπιέλ. Αλλά και ο Κασάμι, ο Ρέαμπτσιουκ, ή ο Ντόη. Παίκτες, δηλαδή, άλλοι πιο βασικοί, άλλοι όχι, στους οποίους όμως ο Μίτσελ ξέρει ότι μπορεί να ποντάρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε τους αναπληρωματικούς του Θρύλου, για το ματς με τη Λαμία:

Διαβάστε επίσης

LIVE: Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

LIVE: Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Πάμε ζωντανά στο «Αθανάσιος Διάκος» για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Αποφάσισε να πάει με πλάτος, ο Μίστερ

Αποφάσισε να πάει με πλάτος, ο Μίστερ

Σαφής η πρόθεση του Μίτσελ να βοηθήσει την ομάδα του να αναπτύξει περισσότερο το παιχνίδι της από τα άκρα, με βάση την 11άδα που επέλεξε για το ματς με τη Λαμία.