Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφάσισε να πάει με πλάτος, ο Μίστερ

Αποφάσισε να πάει με πλάτος, ο Μίστερ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 15:14

Ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός στα άκρα. Σε άμυνα και επίθεση. Με τις προσθήκες των Ροντινέι, Ραμόν πίσω, αλλά και Κανός, Μπουτούτσι μπροστά, σε συνδυασμό πάντοτε με την παρουσία των Όλεγκ, Βρουσάι, Ανδρούτσου, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες, η ομάδα του Πειραιά έχει δυναμώσει πολύ στις πτέρυγες. Και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει προσεχώς να αναπτύξει πολύ περισσότερο το παιχνίδι από εκεί.

Οι επιλογές του Μίστερ στη Λαμία δείχνουν σαφέστατα ότι ο Ολυμπιακός… αλλάζει. Ή, για να το πούμε πιο σωστά, ότι μπορεί να αλλάξει, εφόσον αυτό χρειαστεί. Σαφής η πρόθεση του Μίτσελ να βοηθήσει την ομάδα του να αναπτύξει περισσότερο το παιχνίδι της από τα άκρα, με βάση την 11άδα που επέλεξε για το ματς με τη Λαμία.

Με πιο ενισχυμένες πτέρυγες, αμυντικά και επιθετικά, με Ραμόν-Κανός από τη μία και Ροντινέι-Γκάρι, από την άλλη, ο Θρύλος απλώνει το παιχνίδι του, στο γήπεδο και δεν… περιορίζεται στον άξονα. Αποφάσισε να πάει με πλάτος, ο Μίστερ και αφού έχει τα «όπλα», μένει να δούμε αν η επιλογή αυτή… βγαίνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

LIVE: Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

LIVE: Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Πάμε ζωντανά στο «Αθανάσιος Διάκος» για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League!