Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένος» ο Χάμες ενόψει Παναθηναϊκού!

«Φτιαγμένος» ο Χάμες ενόψει Παναθηναϊκού!
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 10:28

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά το κυριακάτικο (19/2) «διπλό» (0-3) στην έδρα της Λαμίας, για την 23η «στροφή» του πρωταθλήματος, ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, τη Δευτέρα (20/2).

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν «ανάσες» και ξεκουράστηκαν τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, ενόψει του ντέρμπι του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» στον Ναό. Ωστόσο, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έκανε χρήση του ρεπό και τη Δευτέρα, έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών!

Ο Κολομβιανός παικταράς δεν σταματάει τη δουλειά, είναι «φτιαγμένος» για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟ στο Φάληρο και γενικά, για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Πειραιά. Ο Χάμες, λοιπόν, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη, έκανε δικό του, ειδικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών και των γυμναστών του Ολυμπιακού και έδειξε σε καλή κατάσταση.

Το Σάββατο το βράδυ (20:30), στο «Κάστρο» του Θρύλου, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα είναι 100% έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα δώσει άλλη μία «μάχη», με... φόντο το πρωτάθλημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης