Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μίτσελ...

Οι σκέψεις του Μίτσελ...
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 14:51

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τον προπονητή του Θρύλου, Μίτσελ, να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς πρωταθλήματος με τους «πράσινους» στον Ναό.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες (20/2), ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει στα «πιτς» για καιρό, αφού θα απουσιάσει από την ενεργό δράση των «ερυθρόλευκων» για διάστημα περίπου δύο-τριών εβδομάδων.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ενοχλήσεις, όμως με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, κάνει αγώνα... δρόμου, για να προλάβει να δώσει το «παρών» στο «Κάστρο» των Πειραιωτών, στη μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την Stoiximan Super League.

Σχετικά με τις σκέψεις του Μίτσελ, ο Ολυμπιακός αναμένεται να «κατέβει» επιθετικά στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλοντας να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον «πελάτη» του, αγωνιζόμενος με τους Γιαν Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ στη μεσαία γραμμή, με τους Πεπ Μπιέλ, Σέρτζι Κανός και Χάμες Ροντρίγκες μεσοεπιθετικά και τον Σίντρικ Μπακαμπού στην επίθεση.

Ωστόσο, τόσο ο Κώστας Φορτούνης, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα του Θρύλου, στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, για την Stoiximan Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυγενάκης: «Ωρα να συμμορφωθεί η ΕΠΟ»

Αυγενάκης: «Ωρα να συμμορφωθεί η ΕΠΟ»

Τι ανέφερε ο Αυγενάκης, με αφορμή τη διάταξη για να γίνει η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ μέλος της ΕΠΟ και να έχουν οι εν ενεργεία ρέφερι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.