Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κάστρο μας για την πρόκριση!

Στο κάστρο μας για την πρόκριση!
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 10:20

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να τα παρατάει… Δεν έχει μάθει να κάθεται απλώς και να… περιμένει τη μοίρα. Την προκαλεί τη μοίρα, τη διαμορφώνει ο ίδιος… Σε αυτό το πλαίσιο, με αυτή τη νοοτροπία, θα πάει στον «τελικό» του Κυπέλλου, μέσα από τον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Μπορεί το 3-0 του πρώτου αγώνα να φαντάζει δύσκολο να ανατραπεί. Αν μιλάμε για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, όχι τόσο δύσκολο… Ειδικά όταν στο πλευρό του έχει τον «πύρινο του κόσμο, που δεν λυγά ποτέ»… Που το πάμε; Βγήκαν ήδη από το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ! Τι κάθεστε;

Θυμίζουμε:

Για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 01/03 και ώρα 20:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 23/02, από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Παρασκευή 24/02 (10:00 -18:00), το Σάββατο 25/2 (10:00 -20:30), την Τρίτη 28/02 (10.00 – 18.00), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξή του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15, 20, 25, 30, 45, 55, 65, 150 (VIP) και 200 (VVIP).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τους νικάς και τους «τελειώνεις»

Τους νικάς και τους «τελειώνεις»

Ο Ολυμπιακός είχε «ξεγυμνώσει» τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο, στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ώρα τώρα να τον αποδομήσει πλήρως και να τον «τελειώσει».

Η παρουσία του Σωκράτη δίνει ώθηση

Η παρουσία του Σωκράτη δίνει ώθηση

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας σέντερ μπακ θα είναι παρών στο «αιώνιο» ντέρμπι του Σαββάτου. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το συζητάμε κιόλας;

Το συζητάμε κιόλας;

Το… αυτονόητο; Το… δεδομένο; Δεν έπρεπε ο Ολυμπιακός καν να χρειάζεται να ζητήσει elite κορυφαίο διαιτητή στο «αιώνιο» ντέρμπι.