Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αβάντα της ΕΠΟ στην ακαδημία του ΠΑΟΚ

Η αβάντα της ΕΠΟ στην ακαδημία του ΠΑΟΚ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 18:35

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, πλέον έχει καταντήσει... συνήθεια να γίνεται. Αναφερόμαστε στις κλήσεις των μικρών Εθνικών ομάδων, όπως έγινε πρόσφατα για τα φιλικά της εθνικής Νέων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Θέος, κάλεσε για αυτά τα φιλικά συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ! Μαντέψτε πόσους κάλεσε από τον Ολυμπιακό...

Μόλις δύο παίκτες!

Για να καταλάβετε και τι γίνεται, οι Νέοι του Ολυμπιακού αυτήν τη στιγμή είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος U19 της Super League και αυτοί του ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, μιλάμε για έναν βαθμό διαφορά, αλλά όπως και να έχει έχουμε δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν το πρωτάθλημα, δείχνουν πως είναι οι καλύτερες της Super League στους Νέους και καλείς από τη μία έντεκα παίκτες και από την άλλη... δύο!

Να το πάμε και λίγο πιο πέρα;

Από τον τέταρτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του εννέα βαθμούς πλέον, έχουν κληθεί τέσσερις παίκτες.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τι γίνεται...

Το μόνο που δεν έχουν κάνει στην ΕΠΟ είναι στις κλήσεις των διεθνών για τις μικρές Εθνικές, να γράφουν στις ανακοινώσεις τους και το μότο του ΠΑΟΚ «trust the process», αλλά αν κάτι έχουμε μάθει με αυτήν την ΕΠΟ είναι ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να γίνει και αυτό κάποια στιγμή...

Διαβάστε επίσης