Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιδηρόπουλος: Από το «χορτάρι» στο... κανάλι

Σιδηρόπουλος: Από το «χορτάρι» στο... κανάλι
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 13:58

Ο κατήφορος με τους ορισμούς δεν έχει τέλος. Και μη χειρότερα με τα «όργια» των Μπένετ, Μάνταλου. Κορυφαίο παράδειγμα ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) ο οποίος ορίστηκε και θα σφυρίξει το ματς της Κυριακής (5/3) ΠΑΟΚ-Ιωνικός και τη Δευτέρα (6/3) θα δώσει συνέντευξη στο κανάλι του Σαββίδη για το θέμα της εισαγγελικής έρευνας σχετικά με το ταμείο των διαιτητών.

Θέλουν και τα κάνουν; Δεν φταίνε μόνο οι διαιτητές, χωρίς να παραβλέπουμε ότι ο Σιδηρόπουλος έχει ευνοήσει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ, φταίνε και αυτοί που ορίζουν. Είναι γνωστό ότι ο διεθνής ρέφερι έχει κληθεί για συνέντευξη στο κανάλι του Σαββίδη, θα μπορούσε ο Μπένετ να τον προφυλάξει, θα μπορούσε και ο ίδιος να το κάνει.

Να ληφθεί υπόψη ότι ο Σιδηρόπουλος προέρχεται από τραυματισμό, για αυτό δεν πήρε μέρος στα αγωνιστικά τεστ της ΟΥΕΦΑ στο τέλος Ιανουαρίου. Επίσης, δεν πήρε μέρος ούτε στο τεστ φυσικής κατάστασης που οργάνωσε η ΚΕΔ, τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς δεν ήταν παρών στο σεμινάριο επειδή προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Κατά τα άλλα, ας περάσουμε στην αγωνιστική κριτική και μόνο στα φετινά ματς επειδή θα χρειαζόμασταν βιβλίο αν ήταν να τα βάζαμε όλα:

Και τις δυο φορές που ο Σιδηρόπουλος σφύριξε φέτος παιχνίδια του ΠΑΟΚ έγινε χαμός! Στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2, την 14η αγωνιστική), στην ανάπαυλα του αγώνα είχε πρόβλημα στο να πάει στα αποδυτήρια, επειδή νωρίτερα δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ πριν από το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Χαμός και στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 (για την 5η αγωνιστική στις 18/9/22) διότι δεν απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Λύρατζη (σ.σ. τού έδειξε κίτρινη) που ανέτρεψε τον Ντίκο ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα Κοτάρσκι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης